ZAMILUJ SE DO ŽIVOTA 2
- ŽIVOT V ZÁZRAKU

Podívej se dovnitř sebe a napoj se tam na proud radosti a sebelásky.

  • Chceš doopravdy přijmout svou moc a začít žasnout nad vším, co je možné?
  • Chceš každý den plakat štěstím a z celého srdce děkovat za dary, které k tobě přicházejí?
  • Dovolíš si vstoupit do života v zázraku?

Je na čase přestat se bát,

magická brána se otevírá

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Jsem Alexej Byček, pracuji s lidmi na změně života směrem ke štěstí a spokojenosti a mými kurzy prošlo přes 1000 lidí. Vím, že je dnes doba, kdy se spousta z nás nachází v náročných situacích, ale právě tyhle těžkosti nás rychle směrují k tomu, že JDE ŽÍT JINAK, a že

ŽIJEME, ABYCHOM SE RADOVALI

Život v zázraku je mezi mými kurzy naprosto výjimečný. Všiml jsem si totiž, že k řešení emocí a k ladění se na radost prostě přirozeně víc tíhnout ženy. A všiml jsem si, že proměna světa - probouzení lidí směrem k lepšímu a láskyplnějšímu životu - přichází také především skrze ženy.

Proto je tento kurz zaměřený na ženy a k Životu v zázraku jsem přizval úžasnou mentorku, duchovní průvodkyni, a \"mou\" krásnou ženu Terezu Těšínskou.

Společně už řadu let žijeme v zázraku. Prošli jsme spoustou výzev a zkušeností - duchovních, osobně-rozvojových, životních. Dosud jsme ale pracovali s lidmi každý zvlášť, a právě teď nastal čas propojit naše přístupy.

Vytvořili jsme program, který je nesrovnatelný s čímkoli, co jsme kdy udělali.

Jde o cestu, jak se napojit na \"proud\".

Proud života, proud štěstí, proud splněných přání a vnitřního klidu.

A tenhle proud teď nabízíme tobě
v online kurzu Život v zázraku

Kdy, kde, jak ...

1. 8. - 21. 8. 2022

20-40 minut denně

Online

Konkrétně

  • Bezpečně zjistíš, kdo opravdu jsi
    Uvidíš odkud a kam kráčíš, co doopravdy chceš. Získáš jistotu v sobě, kterou už ti nikdy nikdo nevezme.
  • Zjistíš, jak tvé naladění mění tvůj život
    Poznáš, jak se podle tvých pocitů mění tvé okolí. Budeš rozumět tomu, co se děje, a proto budeš mnohem víc v pohodě. Zjistíš, jak přivolávat do života to, co si v něm přeješ. Naučíš se tvořit svou realitu a uvidíš DŮKAZY svého tvoření.
  • Získáš nadhled a klid
    Poznáš svou moudrost a začneš víc důvěřovat sama sobě, vesmíru a životním událostem, které tě učí. Pohlédneš na své životní situace z pozice světla, lásky a posvátného klidu.
  • Zjistíš, že překvapení, radost, nadšení, úúdiv, horlivost a vášeň jsou tvá životní cesta!

Zkus se nacítit na své budoucí já.

Sedíš na svém oblíbeném místě, jsi klidná, zároveň v naprostém úžasu. Vše kolem je TOLIK nádherné. \"Jak to, že jsem to dosud neviděla?\" říkáš si. Zavíráš oči a na tvé tváři se rozprostírá jemný úsměv. Tvůj vnitřní pocit, tvé vztahy, tvůj život, vše je harmonické. Pustila jsi kontrolu. Posíláš lásku a podporu svému minulému já a vzkazuješ: \"Neboj, všechno je v pořádku, jen pojď.\"

To je život, který za to stojí,
a přesně k takovému životu tě zveme:

A jak že na tom budeme pracovat?

21 dní (to je podle vědců nezbytná doba pro změnu náhledu na svět) budeš každý den věnovat několik desítek minut tomuto kurzu (to je minimální potřebný čas). Díky videím, audionahrávkám, textům a praktickým úkolům krok za krokem transformuješ svůj život a životní pocit.

S Terezou jsme vybrali ty nejúčinnější postupy. Hlavním vodítkem je ale srdce, a to doporučuji i tobě – neřeš žádné cvičení svým mozkem, ale choď do všeho bez hodnocení a od srdce.

To ti ukáže tvou pravou cestu k životu, jaký si od začátku zasloužíš - k životu v zázraku.

Alex předává to nejdůležitější, co se během cesty osobního rozvoje můžete dozvědět. Shrnuje a jasně vysvětluje, jak naleznete vnitřní klid, vyšší smysl života, a jak dosáhnete svých cílů.

Dostáváte do rukou opravdu efektivní nástroje k transformaci svého života.
Zuzana Věchtoválektorka Čchi-kung, konzultantka Feng-Shui
Pro mě osobně byla spolupráce s Terezkou začátkem skutečného života. Očekávala jsem, že mi pomůže otevřít se sama sobě i druhým lidem a naučí mě nějaké techniky uvolnění a sebepoznání. Ale to, co její kurz nakonec obsáhl, a to, co jsme díky nabídnuté platformě přidaly my, účastnice, bylo zatím to největší v mém životě, co jsem si ani nedovedla představit.

Poznala jsem více samu sebe, světlo a lásku, která ve mně přirozeně je, a která jediná je skutečná. Prožila jsem hluboký, osvobozující pláč a vztek, ale taky živoucí radost z bytí. Udělala jsem první krůčky k novému životu. Terezčina práce mi ukázala nádherné dveře na cestě za bezpodmínečnou láskou; dala mi na tuhle cestu základní manuál, díky kterému z téhle cesty už nesejdu.

Spolupráci s Terezou doporučuji z celého srdce všem, kdo chtějí začít opravdu žít.
Radka Veseláúčastnice kurzu Probuzení vědomé ženy

V kurzu tě čekají 3 zásadní témata:

  • NITKY ŽIVOTA
    Zjistíš přesně, kde se v současnosti ve svém životě nacházíš, jak se cítíš, z čeho vycházíš a co vlastně dále chceš. I když se to zdá jako něco, co je "přece jasné" (a dokonce to možná znáš i z jiných kurzů), tady jde o zcela nový přístup, který není o sepisování desítek informací, ale o procítění toho, co ve svém vědomí a podvědomí nosíš.

    Těm, kteří už některým mým kurzem prošli, dodám, že tento modul je v režii Terezy a půjde o zcela nový přístup, který mě samotného ohromně posunul!
  • DŮVĚRA A RADOST
    Naladíš se na ty nejdůležitější emoce ve tvém životě - na důvěru vesmíru a sobě, a na radost, kterou prostě potřebujeme pěstovat a věnovat se jí, pokud chceme vědomě přivést svůj život do pohody, světla a lásky.

    Rozpomeneš se, že nejdůležitější osoba na celém světě jsi TY. A v praxi, den za dnem, krůček za krůčkem, naplníš svůj život radostnými pocity a zážitky.
  • ŽIVOT V ZÁZRAKU
    V tomto posledním týdnu se plně probudíš do radosti. Uvidíš, jak dokážeš pracovat se svým životem a světem, ve kterém žiješ - jak se drobné i větší touhy začínají naplňovat. Vzpomeneš si, že dokážeš štěstím i plakat, a konečně zas uvěříš tomu, že vesmír je dobrý, a že jsme tady JENOM PROTO, abychom si užívali tvoření a radost.

    Zní to jednoduše, a takhle jednoduché to taky je. Jen to uvidět a začít na sobě pracovat. Není jistější postup, a nejlepší je, že už po prvních pár krůčcích pocítíš výraznou úlevu a zlepšení životního pocitu. Pojď za tím a začneš žít tvůj jedinečný ŽIVOT V ZÁZRAKU.

Proč potřebuješ nás?

Považuji za důležité říct, že nic nemůžeme udělat za tebe. Dáme ti ty nejlepší postupy, které známe,

ty kroky ale potřebuješ udělat ty.

Protože jedině tak se můžeš dostat od života, kde jsou starosti běžnou záležitostí, k životu, kde vnímáš skoro jenom radost a cítíš hluboký smysl v tom, že jsi tady.

Terezčin kurz jsem zpočátku brala zejména jako možnost dopřát si nějaký čas jen pro sebe, a zároveň jsem doufala, že se dostanu blíže sama k sobě a ke své vnitřní síle. Je udivující, jaké emoce může vyvolat setkání s cizími ženami, které však mohou být svým osudem, svou otevřeností a upřímností bližší, než lidé, v jejichž blízkosti se vyskytujeme denně.

Pod citlivým přístupem Terezy praskala naše ochranná brnění, aby se všechny naše emoce mohly prodrat na povrch, abychom poznaly, kým jsme a jaká je naše podstata. Já si uvědomila, že z „poddané“ se mohu stát „královnou“, z nevědomé vědomou, z nervózní matky milující průvodkyní mého syna.

Výsledek? Dva měsíce po absolvování kurzu za neutuchající podpory všech zúčastněných jsem dokázala odejít ze vztahu udržovaného vyvoláváním strachu a viny, stala jsem se „tvůrkyní svého života“, která už nechce sejít z vlastní cesty. Nečekaným darem je změna chování mého syna a jeho zvyšující se sebedůvěra v sebe sama. Asi zrcadlí maminku. 🙂 Terezko, děkuji.
Jana Dvořákováúčastnice kurzu Probuzení vědomé ženy
Vaše emaily mi chodili – kedysi som sa prihásila na odber a pak na to zabudla. „Náhodou“ som však váš email otvorila a ihneď ma to oslovilo.

Čo sa týka priebehu kurzu, mala som kopu zážitkov, veľmi cenných, miestami mňa veľmi udivujúcich, že toto sa dá a tak ľahko a hlavne som ich vyskúšala. Lebo občas čosi prečítame, povieme si OK, ale nespravíme to... Tým, že som bola v kurze, som sa zahryzla a povedala si, že idem do toho naplno. A vyšlo to, bola to úžasná cesta!

Ja teda už sa sebarozvoju venujem celkom dlho, ale toto bolo ako našité na mňa - i keď sa mi ťažko rozhoduje a nevydržím u ničoho dlho, tu som si vytvorila slušný návyk!

Veľmi veľmi pekne vám ďakujem, aj za vás, že toto robíte a veľmi dobre to robíte 😀 Prajem vam krásny život, ako je teraz ten moj 😉
Maria Kováčikováúčastnice kurzu Zamiluj se do života

Jak přesně kurz probíhá?

Každý týden se budeme podrobně věnovat jednomu z výše uvedených témat. Na konci týdne pak odvysíláme aktuální webinář, na kterém půjdeme v tématech ještě víc do hloubky a na vašich praktických dotazech si vše ještě víc osvětlíme.

Konkrétně ti vždy v pondělí, středu a pátek přijde email s aktuální lekcí, ve které najdeš video, text, a k tomu praktický úkol.

V průběhu kurzu můžeš sdílet, řešit a ptát se v uzavřené facebookové skupině jen pro členy kurzu. Tam (a s osobními dotazy také na mailu) budeme každý den odpovídat, a nejčastější a nejzásadnější dotazy pořešíme ještě na webináři na konci týdne.

Jaká je cena?

0
témata
0
lekcí
0
týdny
0
webináře
0
facebooková skupina

V kurzu najdeš podrobné zpracování 3 klíčových témat, 9 lekcí s praktickými úkoly, 3 živé webináře a možnost intenzivně konzultovat s námi skrze email a facebook.

Jde o program s hluboce transformačním účinkem. Jeho cena je 2 999,- Kč. A protože právě teď chceme kurz zpřístupnit opravdu každému, kdo stojí o zázraky, rozhodli jsme se udělat speciální akci, že stanovíme cenu 1 500 Kč (což je cena dvou konzultací u běžného terapeuta, my tu pro vás budeme oba k dispozici po 3 týdny! :-).

Za kurz tak zaplatíš

1 500,- Kč.

Do kurzu lze vstoupit do 31.7., tedy ještě:

Děkuji, Alexi, za úžasný program! Teď zakouším spoustu nových věcí. Konečně věřím svým snům a tu krásnou jistotu cítím ve svém srdci.
Zároveň jsem mnohem víc v klidu a vnitřně spokojenější, přesvědčená o tom, že všechno je možné. Přestaly mě vyvádět z míry pochybovačné myšlenky, moje i druhých lidí, a už se ani nebojím mluvit o svých touhách a snech. Žiju je každý den a vím, že všechno je možné.

Vůbec dělám teď věci, které by mě dřív ani nenapadly, protože mi všichni říkali, že to nemůžu zvládnout... jenže já můžu a postupně všem dokazuji, že zvládnu mnohem víc, než mi přisoudili. Děkuji za všechna tvá povzbuzení a postupy. Dostala jsem se od života, kde jsem měla pocit, že nic nemá smysl, k opravdové radosti a sebelásce.
Alena Dvořáčková ml.

GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ

Mimochodem pokud bys v průběhu kurzu dostala pocit, že to není pro tebe, můžeš nám napsat, a my ti bez otázek vrátíme peníze v plné výši. Chceme dělat jen věci, které fungují, a tenhle kurz je pro nás naprosto zásadní. Garance vrácení peněz je proto samozřejmostí.

Ptáš se...

  • Jak je to náročné časově?
    Kurz ti zabere 20-40 minut denně. Můžeš vše samozřejmě „prolétnout“ i rychleji, a naopak pro případ nestíhání budeš mít na každou lekci dva dny. Aby se ale tvůj život doopravdy změnil, potřebuješ se informacím a cvičením věnovat a jít do nich naplno.
  • Musím kurz projít opravdu za tři týdny? Můžu se k němu vracet?
    21 dní je doba, za kterou je člověk schopný přeprogramovat své návyky. Kurz je koncipovaný jako transformační, a proto dodržení téhle doby doporučujeme. V případě nestíhání nebo potřeby více času ti ale přístupy zůstanou napořád - můžeš se tedy ke všemu v klidu vracet.
  • Můžu jednotlivé kroky konzultovat?
    Ano, možnost konzultovat je pro životní posun naprosto zásadní. Proto bude kurz v těsném kontaktu s námi i s dalšími účastníky. Budeme se bavit v uzavřené facebookové skupině, a s osobnějšími otázkami můžete mě a Terezu kontaktovat také na mailu. Nejdůležitější dotazy a zkušenosti navíc shrneme na webináři na konci každého týdne.
  • Funguje to doopravdy?
    Funguje to tak moc, jak moc do toho půjdeš. Jsou lidi, kteří zasvěceně mluví o spoustě věcí, ale nic nepraktikují. A pak jsou lidi, kteří nejsou tak vzdělaní, ale každý nový poznatek jdou hned dělat v praxi. Nemusím říkat, kteří z těchto dvou jsou šťastnější 🙂 Tenhle kurz je celý výzvou, aby ses pustila do praxe. Každý den. Skrze velmi jednoduché věci, které mají tu největší moc změnit tvůj život.

Ke kurzu navíc dostaneš tyto BONUSY

BONUS 1 – 3 meditace

Na každý týden jsme ti tematicky vytvořili meditaci, kterou si můžeš pouštět kdykoli chceš, a naladí tě na radost, sebelásku, a ještě větší spokojenost s tvým životem.

3 meditace získáváš s láskou ZDARMA 🙂

BONUS 2 – 3 motivační videa

Jako kouč jsem se rozhodl využít také své umění motivace. Pro chvíle, kdy se bude \"lámat chleba\" a přijdou náročné výzvy, pro chvíle, kdy si nebudeš jistá, jestli pokračovat - právě pro takové situace jsem připravil 3 motivační videa, která tě nakopnou a dají ti sílu jít dál k životu plnému zázraků.

Tato 3 videa získáváš s radostí ZDARMA 🙂

BONUS 3 – Členství v uzavřené facebookové skupině

Staneš se součástí komunity lidí, která bude procházet stejnou cestou. Můžeš zde sdílet své dojmy, pocity a úspěchy. Když to uděláš, zaručeně dostaneš zpětnou vazbu, načerpáš inspiraci a zjistíš, že v ničem rozhodně nejsi sama 🙂 Skupinu můžeš využívat navždy a bude ti užitečná i po skončení kurzu.

BONUS je možné získat jedině účastí v kurzu.

Opravdu hodně moc mi pomohlo sdílení ve facebookové skupině. Vědomí, že mohu být „mezi svými“, kteří mi bezezbytku rozumí a podporují se navzájem – to bylo ohromně důležité. Od začátku jsem k těm lidem cítila značnou důvěru a neměla problém se s něčím svěřit. A to mi opravdu pomohlo.
Dana Vlkováúčastnice kurzu Zamiluj se do života
Úžasný byl nejen samotný kurz, ale také to propojení celé skupiny. Jak někdo něco sdílel, tak mě to dalo opravdu hodně – číst ty příběhy a reakce. Člověk mnohem více cítí, že není sám. Že jsme všichni propojení.

Jsem šťastná, že jsem do toho šla. Alexi, odvedl jsi skvělou práci.
Veronika Šavelováúčastnice kurzu Zamiluj se do života
Ještě po několika měsících cítím takový klid v srdci. To je to hlavní, co mi dal Terezčin kurz - klid. Naplnila jsem si své „kalíšky“ sebeúcty... ženství... prostě je tam změna a některé pocity nebo vjemy nemůžu popsat ani uchopit, prostě to tam je. Ještě jednou ti moc děkuju Terko a všem holkám, jste všechny úúúžasné. 🙂
Jaroslava Kirethováúčastnice kurzu Probuzení vědomé ženy
Alexi, Tvůj kurz byl naprosto úžasný, dokonce bych řekla, že jeden z nejlepších, co jsem měla možnost absolvovat. Je to i tím, že miluji tuto cestu a kurz byl dělaný jak pro mě 😀 V první chvíli kdy jsem na FB viděla upoutávku, tak mě to lákalo, ale podceňovala jsem tě...

Kurz byl totiž naprosto nad moje očekávání! Spíše jsem tipovala, že to budou afirmace atd. – tak, jak to je ve spoustě jiných kurzů. Ale silně jsem se spletla, kurz byl věcný, cvičení jednoduchá, ale naprosto geniální a tvé vedení – takové jsem v jiných kurzech nezažila. To, že jsi díky naším sdílením na facebooku dokonce hned přetáčel a upravoval některé lekce, a pak v průběhu kurzu ty webináře – bylo to úžasný, pro tebe určitě časově hodně náročné, ale bylo to jak šité na míru. Je z toho opravdu cítit, že lidem pomáháš. Mooooc DĚKUJI.
Klára Ticháúčastnice kurzu Zamiluj se do života

Vejdi do života zázraků TEĎ

Život v zázraku JE REÁLNÝ. Sami jsme dřív měli spoustu starostí - s naším vztahem, s existenčními a dalšími problémy - a nakonec jsme vlastním úsilím došli k tomu, že se celé dny skoro jenom radujeme a žijeme své štěstí.

Funguje to přesně tak moc, jak moc do toho půjdeš. Zrovna před pár dny mi psala paní, které po roce spolupráce se mnou ukončili léčbu roztroušené sklerózy! Tereze píšou ženy s vyléčenými vztahy. Lidé začínají cestovat, mají víc volného času, lépe zvládají vztahy s rodiči a dětmi. Prostě vidíme, že zázraky se dějí všude kolem nás, a naším posláním teď je rozšířit tohle vědomí: Že máš moc zázračně změnit svůj život.

Buď se můžeš vymlouvat, že teď není ta pravá chvíle. Anebo se můžeš odvážit a proměnit svůj život k nepoznání. Je to TVÁ CESTA LÁSKY, tvá cesta "k úsměvu Buddhy", a máš jí na dlani.

PODÍVEJ SE DOVNITŘ A UVĚŘ. Ta pravá chvíle... je teď.

Do kurzu lze vstoupit do 31.7., tedy ještě:

Napadla tě nějaká otázka? Potřebuješ si něco ujasnit? Ptej se nás emailem na alex@alexejbycek.cz nebo tereza@terezatesinska.cz