• Chcete „vypnout“ starosti a nacházet řešení problémů okamžitě?
  • Chcete si umět ulevit od stálé myšlenkové zátěže?
  • A chcete to zvládnout „za pochodu“, během svého pracovního dne?

V tom případě jsou právě pro vás
Rychlé meditace pro náročné dny.

Mé jméno je Alexej Byček.

Než jsem se stal koučem, měl jsem současně čtyři úvazky a v hlavě pořád jenom práci. Šlo vždy o manažerské a tvůrčí úkoly a chvíli to bylo fajn, ale časem přišlo obrovské přetížení. Právě tehdy jsem našel způsob, který mi umožnil přestat pořád myslet jen na práci, a zároveň jí vykonávat efektivněji.

Jde o rychlé meditace

Meditovat v klidu domova je totiž hezké, ale já na to tehdy vážně neměl čas. Potřeboval jsem něco, co funguje, ale nevyžaduje každý den půlhodiny v odloučení od světa – hledal jsem něco, co můžu dělat „za pochodu“. Tak jsem přišel k technikám, které dokážou zklidnit mysl během pár minut a jdou využívat dokonce i za chůze nebo na pracovní poradě.

Jako kouč jsem teď vybral nejúčinnější z těchto meditací a chci je předat všem, kdo jsou zavalení prací a myšlenkami na ni.

Tvrdím, že s těmito meditacemi

  • Předejdete zbytečnému stresu, přetížení a nervozitě.
  • Budete výkonnější, vyrovnanější, schopnější rozhodovat se ze svého středu. Začnete mít opravdovou přítomnou radost z toho, co děláte pro splnění svých cílů.
  • Nebudete potřebovat ani minutu času navíc – můžete je používat při činnostech, které už děláte.

Pokud si chcete ušetřit časté bolesti hlavy a vyčerpanost, meditace je nejlepší lék. Představte si, jak vás během chvilky regeneruje. Myšlenky jsou tišší, prostupuje vás životní síla. Všímáte si, že svítí slunce, a místo starostí cítíte elán.

Kdybych s rychlými meditacemi mohl začít už před lety,
šel bych do toho okamžitě!

Protože by mi ušetřily asi tak tunu starostí a žaludeční potíže. A právě protože to sám znám, chci i vás motivovat k využívání těchto technik.

Řeknu na rovinu – nedávám je zdarma. Jsou výsledkem dvou let mé vlastní praxe a pomáhají už i řadě dalších lidí. Na druhou stranu je chci zpřístupnit všem, kteří jsou zavalení prací a můžou jim prospět.

Proto za tři intenzivní meditace, které se v tomto kurzu naučíte, zaplatíte jen

199 Kč.

Meditace pak můžete používat podle svého uvážení kdykoli (nedoporučuji akorát při řízení auta :)), a v podrobných videích zjistíte, jak je pro sebe maximálně využít.

I když mám s meditacemi skvělé zkušenosti, tak se mi často stává, že v každodenním shonu mi na ně prostě nezbývá čas. Kurz rychlých meditací je proto pro mě jak dělaný! A můžete chodit kolem horké kaše kolik chcete, ale s klidnou a vyrovnanou myslí prostě vždycky dojdete dál.

Ať už je vaším cílem šťastná rodina, finanční nezávislost nebo třeba schopnost správně se pro něco rozhodnout, všechny odpovědi v hlavě už máte, a Alex vám s pomocí jednoduchých technik pomůže tyto odpovědi najít. Tento kurz si určitě stáhněte, je to investice několika minut denně do vás a vaší pohody.
Maria Jurkováautorka knih o zdravé výživě, www.mariajurkova.cz

Možná vás teď napadá...

  • Co všechno kurz obsahuje?
  • Kromě dvou podrobných videí, ve kterých si meditace vyzkoušíte a dovíte se o nich vše podstatné,
  • dostanete ještě pracovní sešit,
  • a jako bonus tři audionahrávky rychlých meditací – pro případ, že byste nechtěli cvičením procházet sami, ale preferujete, aby vás někdo vedl.

2 videa

1 pracovní sešit

3 audio meditace

  • A co když mi meditace nepomůžou?

Přiznám, že takový případ jsem ještě nezažil, ale pokud byste do meditací šli a zjistili, že to není pro vás – že to prostě nezabírá – napište mi do 30 dnů a já vám vrátím peníze. Máte ode mě 100% garanci.

Po meditacích od Alexe jsem sáhla v době, kdy mi vadilo, že mi nejde oddělit volný čas od pracovního a že mám i ve volném čase plnou hlavu myšlenek. Bylo příjemné, že trvají jen minutku a můžu si je pustit během pracovní části dne vždy, když potřebuju uvolnit stres a dát si malou pauzu. Výsledkem je, že pracuju mnohem víc v klidu, s nadhledem a rozhodně efektivněji. A volný čas je už pro mě prostě volný čas, který si užívám vědomě a s čistou hlavou.

Proto tyhle meditace moc doporučuji všem, kdo chtějí zvládat i náročné dny s lehkostí. Oceňuji, že jsou krátké, zapamatovatelné a po pár opakováních už si je ani nemusím pouštět z videa a můžu je provádět sama kdykoliv a kdekoliv.
Pavlína Hanáčkovásvatební poradkyně, www.pavlinahanackova.cz
Meditace mi pomohly zastavit se uprostřed hektického dne, uklidnit myšlenky a uvolnit se. Do přítomného okamžiku jsem se díky nim dostala během chvilky. Nejvíc na mě zapůsobila meditace, která jde dělat během chůze. Většinou totiž když jdu sama na procházku, abych si vyčistila hlavu, nedaří se mi to. Myšlenky proudí a jen těžko se dají zastavit, ale s touto meditací se mi to povedlo a krásně jsem relaxovala.

Ať už s meditováním začínáte nebo si na to jen neumíte udělat čas, Rychlé meditace jsou pro vás to pravé.
Zuzana Řebíkováautorka projektu www.pohadkovavychova.cz

OBJEDNEJTE SI MEDITACE TEĎ

Vím, jaký je to někdy shon, udržet všechny ty myšlenky a úkoly pohromadě a nezbláznit se z toho. Právě proto jsem připravil tento kurz a chci vás maximálně motivovat, abyste metodu vyzkoušeli.

Změna ve vašem životě se totiž odehrává buď teď, anebo nikdy, a pokud se nerozhodnete pro změnu teď, už se na tuhle stránku jen tak nevrátíte. 2 videa, 3 rychlé meditace a pracovní sešit vám proto motivačně dám jen za 199,- Kč. Vyzkoušejte tuto metodu a posuňte se od přetížení k efektivitě.

Máte dotaz? Napište mi na alex@alexejbycek.cz