Najdi, proč jsi tu, a pusť se do toho

co miluješ

  • Už tě nebaví dál fungovat jako robot? Jednotvárně a unaveně?
  • Chceš, aby tě každý den bavilo vstát a žít život, který tě naplňuje a baví?
  • Chceš najít, proč jsi tady?
  • Chceš vytvořit a začít žít VIZI pro svůj dosud nejnaplněnější rok?

Tak pojď 

Osvoboď svou vizi!

Najdi, proč jsi tu a pusť se do toho

⤵︎

Zvu tě do intenzivního kurzu Osvoboď svou VIZI

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Jsem Alex a dlouhá léta jsem se bál pustit do svojí vášně. Pracuji jako kouč, ale vždycky jsem věděl, že největší srdcovka je pro mě hudba.

Až když jsem sebral odvahu a pustil se do toho bez odkládání a po hlavě, najednou se mi „otevřel svět.“

Dnes vím, že pokud uděláš jeden krok k vesmíru, on jich udělá sto k Tobě. Touží ti dát všechno, co si přeješ. Miluje, když lidem dáváš svoje dary a ve vteřině, kdy to uděláš, ti jde na ruku.

Uviděl jsem, jak zásadní je dělat to, co miluju. Teď v tom chci pomoct tobě.

Za léta praxe jsem sesbíral nejlepší postupy a zkušenosti od nejúžasnějších mentorů. Jsem certifikovaný životní kouč od Jacka Canfielda, pracuji s šamanismem, psychoterapií, mentalitou bohatství. Vedl jsem top podnikatele, vrcholové sportovce, ale hlavně lidi, kteří se prostě rozhodli proměnit svůj život do rovnováhy, radosti a hojnosti.

A i když jsem zvyklý na úspěch, žasl jsem, co tyhle metody dokázaly s mojí hudbou.

Z pozice neznámého písničkáře jsem se během 2 měsíců dostal k tomu, že jsem měl 20 koncertů, nahrál desku a klip a inspiruju tisíce lidí. Teď vím, jak je zásadní, aby každý dělal to, co miluje, a zvu tě:

To nejlepší, co umím, předám ve 3 intenzivních týdnech tobě. Dám ti know-how,
podporu
a šanci věnovat se plně tomu, co miluješ, aby tě to naplnilo a otevřelo ti hojnost.

To vše v intenzivním online kurzu

Osvoboď svou VIZI

Kurz je otevřený. Můžeš do něj právě teď.

30-60 minut denně

Online

Jak mi Alex pomohl jít vlastní cestou

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Renata Hrkalová, která nastartovala svůj projekt www.czech-me.com

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Dana Augustová, autorka projektu Nadechni se www.danaaugustova.cz

Do kurzu jsem šla s několika tématy, která mě lákala. Původně jsem nevěřila, že někdo moji situaci dokáže rozklíčovat a doufala jsem tedy, že mě Alex aspoň trochu navede. Ale když nám Alex v kurzu posílal videa, úkoly nebo texty k zamyšlení, a navíc jsme měli k dispozici bezpečnou facebookovou skupinu, ve které poctivě odpovídal na všechny položené otázky, začala jsem se rychle posouvat.

Úplně nejvíc mi pomohly Alexovy meditace - po jedné z nich se mi naprosto neochvějným způsobem ukázalo moje poslání a nebylo možné už o něm pochybovat.
Skvělé je i to, že nás Alex na konci navedl, jakým způsobem dál pokračovat. Kurz mě tedy ohromně překvapil a potěšil a rozhodně ho doporučuji všem, kteří chtějí nalézt svoje poslání.
Kateřina Raffy

Co tě čeká

0
témata
0
týdny
0
webináře
0
osobní koučink
0
lekcí

V tomhle intenzivním kurzu tě čekají 4 moduly, se kterými vytvoříš VIZI, která začne hned fungovat, a najdeš to, v čem se cítíš nejlíp a v čem se chceš seberealizovat.

Každý týden projdeme v uzavřené členské sekci 4 nakopávající lekce a skupinový webinář se mnou. Plnění úkolů ti zabere 30-60 minut denně a v závěrečném týdnu se spojíme na osobní 30minutovou konzultaci, kdy ti pomůžu maximálně zapojit získané poznatky do tvého života.

Začneš naplno žít tím, co miluješ

Ujasníš si svou vizi a objevíš, pro co máš největší vášeň,  v čem se chceš realizovat ve světě. Zaměříš se na věci, které opravdu miluješ a naučím tě, jak si pro ně vytvořit víc prostoru - obklopíš se jimi, a začneš opouštět to, co ti už nesvědčí a co tě vyčerpává.

Naučíš se tvořit své emoce

Součástí cesty k vysněnému životu je umět tvořit své emoce místo toho, být jejich oběť. Vědomá práce s pocity ti otevře bránu k tvému nejsilnějšímu "motoru" - dá ti sílu vtělit tvou vizi do života a ty začneš už v průběhu prvních dní kurzu cítit mnohem víc štěstí a naplnění.

Otevřeš se hojnosti

Aby se vize opravdu začala plnit, je klíčové se otevřít také hojnosti. Nemůžeš si plně užívat věci, které miluješ, pokud máš strach o peníze. Proto v druhém týdnu kurzu zapracuješ na návycích pro tvou hojnost a bohatství.

Uděláš první praktické kroky

Využijeme tvojí celkovou životní vizi a díky ní najdeš to, co nejvíc miluješ a chceš dělat pro svou seberealizaci. Nezůstaneme ale jen u toho, že zjistíš, co to je, ale rovnou přijdeš na to, které kroky tě nejvíc posunou a ty v kurzu uděláš.

Představ si, jak zrovna děláš to, co miluješ, cítíš naplnění a klid. Víš, že to je tvůj smysl života, že jsi tam, kde máš být. Přicházejí k tobě lidé, kteří jsou hluboce vděční za tvou práci, inspiruješ a obohacuješ jejich život.

Cítíš nadšení a chodí ti víc a víc peněz.
Přicházejí další nápady a inspirace. Zažíváš víc a víc radosti, v klidu, pohodě a lásce tvoříš, rozdáváš radost a své nejlepší dary dál. Cítíš blaženost. Jsi tam, kde máš být.

Takový život stojí za to.

Chce to jen kuráž...

Děkuji, Alexi, za úžasný program! Teď zakouším spoustu nových věcí. Konečně věřím svým snům a tu krásnou jistotu cítím ve svém srdci.
Zároveň jsem mnohem víc v klidu a vnitřně spokojenější, přesvědčená o tom, že všechno je možné. Přestaly mě vyvádět z míry pochybovačné myšlenky, moje i druhých lidí, a už se ani nebojím mluvit o svých touhách a snech. Žiju je každý den a vím, že všechno je možné.

Vůbec dělám teď věci, které by mě dřív ani nenapadly, protože mi všichni říkali, že to nemůžu zvládnout... jenže já můžu a postupně všem dokazuji, že zvládnu mnohem víc, než mi přisoudili. Děkuji za všechna tvá povzbuzení a postupy. Dostala jsem se od života, kde jsem měla pocit, že nic nemá smysl, k opravdové radosti.
Alča Dvořáčková
Děkuji Alexovi za skvělé lekce, krásné vizualizace a úžasné vedení. Díky kurzu jsem se utvrdila v tom, co už měsíce toužím dělat, k čemu mě má současná situace vede. A díky Vizi z tohoto kurzu do toho jdu s radostí a beze strachu: Jsou to regresní terapie. V průběhu kurzu jsem si nejen uvědomila, že to je pro mě "to pravé", ale dokonce jsem se odhodlala a vytvořila své webovky. Šla jsem tedy do praxe a svůj sen začala přetavovat ve skutečnost. Jsem vděčná za tuto možnost otevřít se Vizi a jít za ní.
Lenka Stanslickáwww.regrese-hvezda.webnode.cz
Jsem moc ráda, že jsem poslechla svou intuici a na kurz "Osvoboď svou vizi" jsem se přihlásila. Díky Alexovu pohodovému osobnímu přístupu vznikla v kurzu opravdu skvělá atmosféra. Líbilo se mi, jak se lidi nebáli sdílet a navzájem se povzbuzovat. Návody a tipy, které jsem v kurzu získala, budu moci využít nejen ve svém poslání, které jsem už věděla, ale i v normálním životě - není to tedy jen investice v řádu týdnů, ale opravdu dlouhodobá.

Kurz mi pomohl uvědomit si, pojmenovat a utřídit "základní kameny", díky kterým teď buduju své úžasné poslání a podnikání. A co víc - díky motivaci z kurzu jsem dokázala i věci, které nejsou samotnou jeho náplní - dodělávám placený e-book, rozjela jsem sociální média a zvládli jsme udělat reel na Instagram, který má úžasné ohlasy. Prostě paráda!
Renata Hrkalováwww.czech-me.com
Je to téměř dva týdny, co kurz skončil a já s ním stále pracuji. Někdy si přečtu lekci nebo poslechnu video ale hlavně mě to motivuje dělat praktické kroky. Než jsem vstoupila do kurzu byla jsem dost zoufalá a nevěděla jsem, jak v životě dál. Když jsem si kurz koupila, řekla jsem si, že do něho dám opravdu plnou pozornost a najdu to své poslání :-).

A teď na tom opravdu pravidelně a hlavně s radostí pracuji a chci se podělit o svůj začátek a taky inspirovat ty, co své poslání ještě hledají nebo stojí zrovna na místě. Mám totiž svoji Dílnu u dvou koček a právě díky kurzu jsem našla odvahu pustit se do velkého praktického úkolu a právě dotvořila svůj eshop, který začíná krásně fungovat. Moc děkuji Alexovi a všem za podporu. ❤
Pavla Sochováwww.dilnaudvoukocek.cz

Jaká je cena

Nabízím ti teď intenzivní kurz s mými nejsilnějšími postupy a 3 týdny mé osobní podpory, kdy tě budu inspirovat, motivovat, předávat účinné metody, půjdu s tebou do akce a dodám ti kuráž taky mou cestou, výzvami a úspěchy.

Pokud sebereš odvahu a uděláš ten krok, který tě osvobodí.

Protože tvůj úspěch je v tobě právě teď. Pojď se mu otevřít, procítit ho, odvážit se a 3 týdny svého života fakt zamakat na tom, co je ti nejbližší.

Tenhle svůj silný projekt a podporu si cením na

3 000,- Kč

Protože ho ale chci otevřít každému, kdo touží dělat, co miluje, dávám teď
cenu sníženou o třetinu.

Svůj intenzivní transformační kurz ti teď dám za 
2 988,- Kč

Tahle cena je minimální ve srovnání s mírou osobní podpory, které se ti dostane, a kterou se tento kurz liší od všech ostatních srovnatelných kurzů. Běžně si takovou částku účtuji za 60minutovou konzultaci. Ty získáš na 3 týdny mou každodenní podporu a díky tomu to nebudeš brát na lehkou váhu.

Navíc když zaplatíš tuto částku, je to pro tebe ideální na to, aby nešlo couvnout. Vyzývá tě k tomu, sebrat odvahu a jít. To, co dostaneš, je nepoměrně vyšší, je to jedna ku stu!

Šance je teď.

Přihlášky do kurzu jsou právě teď otevřené.

Aby ti pomohl zhmotnit tu nejúžasnější vizi.

Předprodej a zvýhodněná cena platí do 6. 11.
ZBÝVÁ:

* Kurz bude příště za vyšší částku, takže neváhej a pojď.

A POZOR! ⤵︎

Proč osvobodit svou VIZI s Alexem

Průvodkyně na cestě vědomého ženství Tereza Těšínská

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Pokud vstoupíš do 24 hodin od vstupu na tuto stránku, dám ti za rychlost ještě DÁREK
3 MOCNÉ MEDITACE v hodnotě 900,- Kč : Ladění na Hojnost,
Zklidnění i v největším presu, a meditaci Uvolnění

Proč osvobodit svou VIZI s Alexem

Průvodkyně na cestě vědomého ženství Tereza Těšínská

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Ke kurzu navíc dostaneš tyto BONUSY

BONUS 1: Osobní koučink.

Pro maximální osobní podporu se během kurzu na 30 minut spojíme, a já ti během osobní konzultace pomůžu zužitkovat vše na maximum. Hodina se mnou stojí 3 000 Kč a ty v rámci kurzu získáš půlhodinovou individuální online konzultaci jako bonus. Nemusíš jí využít, ale když se odhodláš, už jen toto setkání tě posune mílovými kroky.

Konzultaci v hodnotě 1 500 Kč získáváš ZDARMA

BONUS 2: Tři motivační videa

Pokud se bojíš, že od některých věcí utíkáš nebo do nich časem přestáváš jít naplno, tak přesně na to jsem připravil 3 tematická motivační videa. Vím, že tě totálně nakopnou a podpoří právě ve chvíli, kdy se bude "lámat chleba".

3 videa v hodnotě 600 Kč získáváš ZDARMA

BONUS 3: Tři webináře

Na konci každého týdne získáš k tématům živý aktuální webinář. Na něm shrnu ty největší výzvy na cestě a řeknu ti, jak vytrváš a jak využiješ postupy a poznatky na maximum - aby tvá vize začala být tvým životem.

3 webináře v hodnotě 600 Kč získáváš ZDARMA.

GARANCE VRÁCENÍ PENĚZ

Mimochodem – pokud v průběhu kurzu dostaneš pocit, že to není pro tebe, můžeš mi napsat, a já ti bez otázek vrátím peníze v plné výši. Chci dělat jen věci, které fungují, a tenhle kurz je pro mě tím úplně nejdůležitějším. Garance vrácení peněz je proto samozřejmostí.

Navíc teď v předprodeji dostaneš DÁREK

Na kurz ti dám tu nejlepší přípravu, se kterou si zajistíš nejen úžasnou VIZI a další rok, ale i mnohem pohodovější a radostnější podzim.

Spolu s kurzem teď získáš 3 silné meditace: Ladění na Hojnost,
Zklidnění i v největším presu, a meditaci Uvolnění

3 MOCNÉ MEDITACE

Tyto tři meditace ode mě a mé ženy, duchovní průvodkyně Terezy Těšínské, ti pomohou zvládnout náročný a hektický čas, jakým je listopad a prosinec. Mají hodnotu 900 Kč a ty je teď získáš ke kurzu jako dárek.

Tento dárek v hodnotě 900 Kč můžeš získat teď v předprodeji do 24.12.2022

Možná tě napadá...

Kolik času na to budu reálně potřebovat?

Kurz ti zabere každý den 30-60 minut. Můžeš vše samozřejmě „prolétnout“ i rychleji, ale aby se tvůj život doopravdy změnil, potřebuješ se informacím a cvičením věnovat intenzivně a nerušeně. Minimálně 30 minut denně.

Musím vše opravdu projít za 3 týdny?

21 dní je doba, za kterou je člověk schopný přeprogramovat své návyky. Kurz je koncipovaný jako transformační, a proto je dodržení téhle doby důležité. V případě nestíhání ale přístupy zůstávají i po skončení, a můžeš pokračovat svým tempem a dokončit klidně i později.

Bude ke kurzu také samostatná fb skupina?

Pro komunikaci s dalšími účastníky, sdílení svého posunu, podporu i průběžnou komunikaci s Alexem, bude mít kurz uzavřenou facebookovou skupinu, kterou můžeš využít pro velké urychlení tvé cesty.

Jde o kurz online marketingu?

Tento kurz není o online marketingu. I když s ním mám také velké zkušenosti a dokážu ti případně poradit, tak tady jde o tvou vizi. Jediné, co potřebuješ, je odvaha odhalit své dary a tvá skutečná přání.

Dostanu garanci vrácení peněz?

Ano, pokud do 2 týdnů po začátku kurzu zjistíš, že ti z jakéhokoliv důvodu kurzu nevyhovuje, stačí mi napsat a já ti bez otázek vrátím peníze zpátky.

Funguje to doopravdy?

Funguje to tak moc, jak moc do toho půjdeš. Znám lidi, kteří zasvěceně mluví o spoustě věcí, ale nic nepraktikují. A pak znám lidi, kteří nejsou tak vzdělaní, ale každý nový poznatek jdou hned dělat v praxi. Nemusím říkat, kteří z těchto dvou jsou šťastnější 🙂 Tenhle kurz je celý výzvou k praxi. Skrze velmi jednoduché věci, které mají tu největší moc změnit tvůj život.

Co o Alexovi říkají úspěšní podnikatelé a profíci

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Parkourista, podnikatel a youtuber s 1 000 000 odběratelů Tary

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Olympionik a mistr světa v šermu Jiří Beran

Kurz Osvoboď svou vizi byl pro mě velkou inspirací a především nakopnutím do praxe - nečekat na nic a prostě něco začít. Za mě byla úžasná uvědomění si, bez čeho si neumím představit svůj život, co mě naplňuje, kam směřuji a jak svůj záměr chci uskutečňovat. Také je pro mě velkým tématem hojnost, takže modul, jak si přivést hojnost do mého života, pro mě byl velkou pomocí. Alexi, patří Ti mé velké díky za čas, empatii a schopnost nás dovést ke své vizi a především nám pomoct se realizovat. S láskou a vděčností, Jana
Jana Novotná
Tvé vedení a přístup "dělej, jak to cítíš a potřebuješ" mě přesvědčil, že jsem tady správně. Když jsem narazila na tento kurz, okamžitě jsem věděla, že to je ono. A pak už jsem jen žasla, co se začalo dít při plnění úkolů. Děkuji za vše, co jsi nám předal, za tvůj přístup i úžasnou atmosféru.
Katka Kadlecová
Alexi, chci ti poděkovat - ty a tvůj kurz jste mě podrželi v mém těžkém období. Meditace v něm mě naladily na mé srdce. Taky je znát, že jsi moduly připravoval s velkou pečlivostí a perfektně je propojil s praxí. A pak osobní konzultace v tomto kurzu - to je neskutečná věc. Ohromně mě posunula a právě díky ní, tvým zkušenostem a zpětné vazbě, vše teď zvládám lehčeji a rychleji. Je skvělé zjistit, proč tu jsem a co jsou pro mě teď nejlepší kroky. Chci ti proto poděkovat - nejen za postřehy a předané zkušenosti, ale také za tvou srdečnost a lásku.
Terka Kratochvílová

Tvá šance je teď

Roky jsem odkládal to nejcennější ve svém životě na druhou (nebo pátou) kolej. Teď vím, že je to nesmysl.

Neexistují nevhodné podmínky, existuje jen šance jít do své vášně, do vysněného života, který si zasloužíš - PRÁVĚ TEĎ.

Dávám ti kurz v reálné hodnotě 3 000 a dalších 2 700 v bonusech.
K tomu dárkové meditace a celkově tak za materiály
v hodnotě 6 600 teď zaplatíš jen 2988,- Kč.

Jediné měřítko je tvá ochota uvěřit, že na to máš.

Žádná vnější omezení nehrají roli - i v těch nejtěžších obdobích v dějinách se lidé pouštěli do své vášně, získávali ohromný obdiv, inspirovali, vydělávali si tím peníze a překonávali všechna „ale" ve své hlavě i od svého okolí.
Ty na to máš a je to jen o tom říct své svobodné a smělé „ano".

Lepší čas neexistuje

Proto se odvaž a

⤵︎

Chceš ještě víc referencí o kurzu i od profesionálů?
Tady jsou:

Alex předává to nejdůležitější, co se během cesty osobního rozvoje můžete dozvědět. Dostáváte do rukou opravdu efektivní nástroje k transformaci svého života.
Zuzana VěchtováLektorka Čchi-kung, konzultantka Feng Shui - www.zuzanaagrea.cz
Na Alexovi se mi líbí, že je tvůrcem svého života a žije příběh, který vypráví. Kreativně a odvážně přistupuje k výzvám a prochází jimi s inspirativním a často i překvapivým přístupem. To je jeho základ pro to, že vede další lidi. Mám s ním skvělou osobní zkušenost při vedení kurzu Podnikání z pláže - Alex je součástí týmu a pomáhá obzvláště v tématech podnikání a hledání osobní vášně, kdy dává cennou zpětnou vazbu a podporu. Umí skvěle poradit také při zásecích a překážkách, které jsou součástí jakékoli cesty za snem nebo cílem.
Stanislava StiborováAutorka Podnikání z pláže - www.podnikanizplaze.cz
Alexův kurz je úžasný. Přesně ví, kdy použít techniky z meditace, kdy je třeba zapsat své dojmy, kdy udělat uvolňující cvičení a jak s tím vším pracovat. Dokáže vás během pár minut dostat do hluboké radosti a pomoct vám uvidět, kdo jste a proč jste tady. A co je neméně důležité, udělat první krok.
Je to srdcová věc a přinese vám radost, potěšení a hluboké vědomí toho, co je vaším posláním. Je to přesně to, co v současné době velkých změn potřebujeme.
Tereza TěšínskáDuchovní průvodkyně - www.terezatesinska.cz
Alex předává zásadně postupy, které pro něj nejvíc fungují, a i mně pomohl řadu z nich úspěšně uvést do praxe. Jde o techniky, které pomáhají nejen ke zefektivnění práce, ale hlavně k nápravě nefunkčních nastavení uvnitř nás. Zažila jsem díky němu řadu AHA momentů a spolupráce s ním je vždy podtržena pohodovou atmosférou. Doporučuji každému, kdo chce využít svůj vnitřní potenciál pro ještě lepší výsledky.
Klára ŠmídováTransformační koučka
Tenhle kurz byl naprosto úžasný, dokonce bych řekla, že jeden z nejlepších kurzů, co jsem měla možnost absolvovat - naprosto předčil má očekávání! Spíše jsem tipovala, že to budou afirmace atd. – tak, jak to je ve spoustě jiných programů. Ale silně jsem se spletla, kurz byl věcný, cvičení jednoduchá, ale naprosto geniální a vaše vedení – takové jsem v jiných kurzech nezažila. Do toho v průběhu ty webináře – bylo to úžasné, jak šité na míru. Je z toho opravdu cítit, že lidem pomáháte. Moc děkuji.
Klára Tichá
Kolotoč práce, dětí a domácnosti mě ubíjel, cítila jsem se úplně bez energie a elánu. A tehdy jsem se dostala k tomuto kurzu. Podle názvu se mi líbil, ale vůbec jsem nečekala, co se mnou udělá!
Krásně jsem se vnitřně zklidnila, mám i víc síly. A práci teď beru mnohem víc jako zábavu. Proto kurz doporučuji všem, kdo chtějí naplno žít a přestat se trápit s nesmysly. Jde to!
Marcela Jurečková
To, že jste nám témata předkládal srozumitelnou teorií spojenou s praxí (která občas pronikla až do morku kostí), bylo úžasně účinné. Zažila jsem obrovský posun, jaký už hodně dlouho ne, od euforie, přes trochu bolestné smiřování se všemi stránkami své osobnosti, objevování své síly, kterou se mi podařilo probudit. A teď vidím svět jako nádherné místo, kde máme všichni (i já!) možnost tvořit. Děkuji!
Libuše Krejčíková

Už to stačí, co říkáš?

Mám ještě desítky referencí, ale věřím, že víc nepotřebuješ - své rozhodnutí už znáš.

Těším se na Tebe, pokud klikneš na červené tlačítko,

budeme se 3 týdny radostně potkávat.

⤵︎

Možnost vstoupit a zúčastnit se i soutěže o dárek za 36 000 je ještě:

POZOR: Kurz můžeš koupit i jako dárek:

⤵︎

Napadla tě nějaká otázka? Potřebuješ si něco ujasnit? Ptej se mě emailem na alex@alexejbycek.cz